ΠΑΟΚ: Το «χρυσό» μπόνους του Μάτος

ΠΑΟΚ: Το «χρυσό» μπόνους του Μάτος

Υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη εξήγηση για την αδιάκοπη παρουσία του Λέο Μάτος στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ φέτος και δεν είναι (μόνο) η απόδοσή του.

Μόνο δύο παίκτες έχουν σε αυτή την ιστορική σεζόν για τον ΠΑΟΚ περισσότερα λεπτά συμμετοχής με την ομάδα. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο φύλακας – άγγελος των ασπρόμαυρων γκολπόστ, και ο Ερνάν Κρέσπο. Επόμενος στη λίστα ένας 33χρονος Βραζιλιάνος μπακ με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα…

Κι αφού οι προβληματισμοί ωχριούν φέτος στη Θεσσαλονίκη και άπαντες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την πιο μεγάλη Κυριακή της σεζόν, την μεγάλη Κυριακή του τίτλου, στα πηγαδάκια κάνουν ήδη έναν άτυπο απολογισμό των όσων συνέβησαν.

Στο ερώτημα με τους… πιο πιστούς στρατιώτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, παίζουν σε λούπα τρία ονόματα. Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ερνάν Κρέσπο, Λέτο Μάτος.

Απορούν πολλοί, γιατί ο Λέο Μάτος στα 33 του χρόνια αγωνίζεται ασταμάτητα. Γιατί έχει ήδη φτάσει τις 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας παίξει ακόμη και κόντρα στη Παναχαΐκή για το κύπελλο. Πιο αναλυτικά, στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 26 ματς (2.339 λεπτά). Συν ακόμα 6 στα προκριματικά του Champions League, 5 στο Europa και 5 στο Κύπελλο.

Δηλαδή, σε μια χρονιά που ο Δικέφαλος του Βορρά έπαιζε σε… τρία ταμπλό και συνεχίζει τις προσπάθειές του σε Superleague και Κύπελλο, σε μια χρονιά που το rotation ήταν αδήριτη ανάγκη για την συντήρηση των δυνάμεων ως το τέλος, ο Μάτος δεν βγήκε από το γήπεδο, ούτε με… αίτηση.

Ναι, το προφανές είναι η σταθερή του απόδοση. Η κρυφή του έφεση στο σκοράρισμα. Το γεγονός ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Λίγοι είναι όμως εκείνοι που γνωρίζουν το κρυφό του μυστικό! Οι ατζέντηδες που ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες για το συμβόλαιό του, μπορούν πιθανότατα να δώσουν την εξήγηση, να διαλευκάνουν το μυστήριο.

Για κάθε του συμμετοχή με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός παίρνει ένα μπόνους ύψους «5.000 ευρώ»! Δηλαδή μόνο από τις παρουσίες του φέτος, προσθέτει στον τραπεζικό λογαριασμό του περισσότερα από 200.000 ευρώ!  Με αυτά τα λεφτά; Πώς να γίνει… rotation;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ