Πανιώνιος: Με Ντουρμισάι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πανιώνιος: Με Ντουρμισάι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο 22χρονος επιθετικός εξέτισε την ποινή του και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (21/4, 19:00), για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ακης Μάντζιος μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει και πάλι στον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και συμπεριλήφθη κανονικά στην αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κούρντι, Καμαρά, ο τραυματίας Κότνικ και οι Μανοϊλοβιτς, Κότσιτς, Μπανανά που δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, η αποστολή των «κυανέρυθρων» για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες απαρτίζεται από τους:  Μαλέρμπ, Νίκα, Παπαγεωργίου, Ρέντζα, Σαραμαντά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σιντί Αλί, Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι, Μασούρα, Μαξίμοβιτς, Μανιάτη, Αρσε και Μπουμπάλ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στη Λιβαδειά με 2-1, «σφράγισε» την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι αδιάφορη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Μάντζιου μετά και τη μαθηματική παραμονή, θέλει να κλείσει όσο το δυνατό καλύτερα μπορεί τη φετινή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ