O Σαββίδης και το μέλλον του στον Άρη

O Σαββίδης και το μέλλον του στον Άρη

Ο Έλληνας μέσος, Κυριάκος Σαββίδης, αναφέρθηκε στη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και το συμβόλαιο του.

Έτοιμος να αρπάξει οποία ευκαιρία του δοθεί δήλωσε ο Κυριάκος Σαββίδης. Ο Έλληνας μέσος τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η παραμονή του στον Άρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ: 

Για τη φετινή σεζόν: «Η χρόνια για τον Άρη είναι πολύ καλή. Ανέβηκε από τη Β’ εθνική και έκανε αξιόλογη πορεία. Βρισκόμαστε στην πέμπτη θέση και θεωρώ ότι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να τερματίσει σε υψηλότερη θέση: «Νομίζω ότι κομβικό ήταν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα μας. Αν παίρναμε τους τρεις βαθμούς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την τέταρτη θέση. Αλλά από εκεί και πέρα από τη στιγμή που χάσαμε, έχουμε δύο ματς ακόμη, που πρέπει να τα κερδίσουμε και να τελειώσουμε την χρονιά όσο γίνεται καλύτερα».

Για τον αν οι παίκτες του Άρη έχουν κίνητρο: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής πρέπει πάντα να έχεις κίνητρο και πρέπει πάντα να περιμένεις μια ευκαιρία να σου δοθεί. Αν μου δοθεί θα την αρπάξω. Από εκεί πέρα όλοι οι παίκτες πρέπει να βρίσκουν κίνητρο, παίζουν δεν παίζουν, οφείλουν να δουλεύουν για να βελτιώνονται».

Για το αν θα μπορούσε ο Άρης να πετύχει περισσότερα πράγματα μέσα στη σεζόν: «Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και δύο τρία ακόμη που αφήσαμε βαθμούς ήταν πολύ σημαντικά, αλλά θεωρώ ότι η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Άρη».

Για το δικό του μέλλον κι αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Αυτό δεν το ξέρω θα το δούμε. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε από τώρα, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ