Ζήτησε να πάρει το καρεκλάκι της Τούμπας

Ζήτησε να πάρει το καρεκλάκι της Τούμπας

Οπαδός του ΠΑΟΚ ζήτησε να πάρει καρεκλάκι της Τούμπας στο σπίτι του, καθώς νόμιζε ότι το γήπεδο θα ολοκλήρωνε την λειτουργία του μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος απόψε να επιστρέψει στον θρόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά από 34 χρόνια αναμονής. Το μόνο που χρειάζεται είναι τουλάχιστον ένας βαθμός απέναντι στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό, τον οποίο και θα τον υποδεχθεί στην κατάμεστη Τούμπα.

Όπως είναι λογικό, η αναμονή για να ξαναγίνει ο Δικέφαλος του Βορρά πρωταθλητής είναι πολύ μεγάλη στον κόσμο της ομάδας. Μάλιστα ένας από αυτούς, ζήτησε από την διοίκηση του ΠΑΟΚ την άδεια να ξεβιδώσει και να πάρει σπίτι του ένα καρεκλάκι της Τούμπας.

Ο λόγος; Ο οπαδός του ΠΑΟΚ νόμιζε ότι μετά το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό η Τούμπα θα ολοκλήρωνε τη λειτουργία της, με την διοίκηση της ομάδας να ξεκαθαρίζει μέσω ανακοίνωσης της ότι το ματς με τους Βοιωτούς δεν θα είναι το τελευταίο που θα πραγματοποιηθεί στην Τούμπα.

«Σε αυτό κάθεται επί 18 χρόνια ο πατέρας μου», ανέφερε ο οπαδός του ΠΑΟΚ, για να δείξει τη συναισθηματική αξία που θα έχει για τον ίδιο και την οικογένεια του η κίνηση αυτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ