ΑΕΚ: Κάτι… έρχεται για Λιβάγια

ΑΕΚ: Κάτι… έρχεται για Λιβάγια

Από Αγγλία «φουντώνουν» οι φήμες ότι θα έρθει πρόταση για τον Μάρκο Λιβάγια.

Φέτος μπορεί να μην είναι η χρονιά του Μάρκο Λιβάγια, αλλά τα νούμερα του παραμένουν σε καλά επίπεδα. 35 συμμετοχές, 11 γκολ και 8 ασίστ για τον Κροάτη επιθετικό που ξεκίνησε πολύ άσχημα την σεζόν με την μεγάλη τιμωρία του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάτι που προφανώς τον επηρέασε αρκετά… Η αλήθεια είναι ότι η χρονιά του δεν είναι επιπέδου Πόνσε, αλλά παραμένει ο πιο ποιοτικός επιθετικός της ΑΕΚ και ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα στην καλή του μέρα.

Τον Αύγουστο γίνεται 26 ετών και το συμβόλαιο του με την «Ενωση» λήγει το 2021. Τι σημαίνει αυτό…; Ότι αν η ΑΕΚ θέλει να βγάλει χρήματα από τον Λιβάγια αυτό το καλοκαίρι είναι μια σπουδαία ευκαιρία να το κάνει. Τον έχει δεσμευμένο, η τιμή του παραμένει αρκετά ψηλά, ενώ μέσα στην σεζόν είχε κληθεί και στην φιναλίστ του Μουντιάλ, Εθνική Κροατίας.

Ο μάνατζερ του Βιτσέντζο Καβαλιέρε, μπορεί να μετρά πολλά deal στο βιογραφικό του στην Ιταλία, αλλά για τον Μάρκο Λιβάγια, όλα δείχνουν ότι στην Αγγλία μέτρα πολλά… likes. Ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ έχουν τσεκάρει τον Κροάτη στο μπλοκάκι τους.

Και δεν αποκλείεται να σκάσει πρόταση στο προσεχές διάστημα στα γραφεία της ΑΕΚ για τον παίκτη. Η τιμή του δεν είναι στο πικ, αλλά πάνω από 7-8 εκατομμύρια ευρώ η Ενωση θα τα ζητήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ