Πανδαιμόνιο στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Πανδαιμόνιο στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τον Ιβάν Σαββίδη να γνωρίζουν την αποθέωση.

Με τα κόπων και βασάνων έφτασε η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς οι φίλαθλοι του Δικεφάλου είχαν σχεδόν μπλοκάρει όλους τους δρόμους, απ’ όπου θα περνούσε το λεωφορείο της ομάδας.

Όταν έφτασε Διογένους και Κλεάνθους η αποστολή των Ασπρόμαυρων και ενώ προσέγγιζε τα αποδυτήρια της Τούμπας τα μέτρα χαλάρωσαν με τον κόσμο να είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές. Εκεί τους περίμενε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Όταν άρχισαν να βγαίνουν από το λεωφορείο τα μέλη της αποστολής οι φίλαθλοι άρχισαν να τους αποθεώνουν έναν- έναν τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Ράζβαν Λουτσέσκου. «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές».

Πιο δυνατά όμως ακούστηκε το σύνθημα: «Είναι τρελός ο πρόεδρος», με τον Ιβάν Σαββίδη να τους ευχαριστεί. Την αποθέωση γνώρισε η ομάδα και κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ