Στην Τούμπα με πατερίτσες ο Ζοσέ Μαουρίτσιο

Στην Τούμπα με πατερίτσες ο Ζοσέ Μαουρίτσιο

Ο Βραζιλιάνος μέσος πήγε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντά τον ιστορικό αγώνα με τον Λεβαδειακό και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στην Τούμπα για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σε ένα ιστορικό παιχνίδι στο οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγο μετά τις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας εμφανίστηκε με πατερίτσες ο Ζοσέ Μαουρίτσιο, ο οποίος επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη μετά την χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στην Πορτογαλία για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών που υπέστη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα παρακολουθήσει από κοντά την σπουδαία αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Βοιωτούς και στη συνέχεια θα λάβει και αυτός μέρος στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως είναι λογικό, ο Μαουρίτσιο έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και αποθέωση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που του έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους.

Αρκετοί μάλιστα μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία του έτρεξαν δίπλα του και έβγαλαν μαζί του αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ του εξέφρασαν την στήριξή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ