Ζαγοράκης: «Η επιτυχία του ΠΑΟΚ οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη»

Ζαγοράκης: «Η επιτυχία του ΠΑΟΚ οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη»

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και νυν ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης υποστήριξε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος οφείλεται στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Οι πρωταγωνιστές αξίζουν συγχαρητήρια. Ευελπιστούμε όλοι ότι αυτό θα είναι μία αρχή. Όλοι κάποια στιγμή ονειρεύονται την ομάδα τους πρωταγωνίστρια, να κατακτά τίτλους. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ τυχερός, γιατί όλα αυτά που βλέπετε έχουν ονοματεπώνυμο. Η ομάδα είναι σε τροχιά τίτλων. Όλοι περιμένουμε να είναι μια αρχή, ούτως ώστε ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί και τα επόμενα χρόνια».

«Η επιτυχία και η καταξίωση έχει ονοματεπώνυμο για τον ΠΑΟΚ. Είναι καλό να το λέμε, να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στο ποδόσφαιρο τους έχει ανάγκη. Το πρωτάθλημα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Το να μιλάς με ανθρώπους και να λένε όλοι ότι το κατακτάει δίκαια είναι πολύ σημαντικό.

Όλα τα παιδιά έχουν δώσει το 100%, είναι δίκαια πρωταθλητές, βέβαια υπάρχει ένα ακόμα παιχνίδι. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Για εμάς, είναι η ικανοποίηση τεράστια.

Ο Αντρέ έβγαλε κάτι φέτος, στην ομάδα, που το είχε ανάγκη. Μία ηγετική μορφή, όχι μόνο αγωνιστικά. Όταν έχεις καλά αποδυτήρια μπορείς να πετύχεις πολλά και ο ΠΑΟΚ το έχει τα τελευταία χρόνια. Όταν υπάρχει ηρεμία από ψηλά και δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι θέμα χρόνου να καταξιωθείς.

Σήμερα προέχει αυτό, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δούμε τους πρωταγωνιστές, αν και είναι προεκλογική περίοδος. Ο ΠΑΟΚ μετά από 34 χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα και ήρθαμε να χειροκροτήσουμε τους πρωταγωνιστές. Η κόρη μου από το πρωί μου έλεγε να πάμε στο γήπεδο. Έχει χιλιάδες παιδιά σήμερα και αυτό, είναι ότι πιο καλό. Το κέρδος είναι πολλαπλάσιο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ