Παντρεύτηκαν και έγραψαν στις βέρες τους ΠΑΟΚ

Παντρεύτηκαν και έγραψαν στις βέρες τους ΠΑΟΚ

Ένα ζευγάρι νεόνυμφων ο Βασίλης και η Όλγα αποφάσισαν να βάλουν στις βέρες του ΠΑΟΚ αντί τα ονόματα τους.

Την τρέλα του για τον ΠΑΟΚ έδειξε ο φίλος του Δικεφάλου Βαγγέλης Βασιλειάδης, που υλοποίησε την υπόσχεση που έδωσε στην μητέρα του πριν από 20 χρόνια και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, μετά την διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, πριν από 20 χρόνια είχε δώσει μια υπόσχεση στη μάνα του πως θα παντρευτεί όταν θα πάρει πρωτάθλημα. Ο φίλαθλος έκανε πράξ την υπόσχεση του καθώς ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την καλή του Όλγα. Οι νεόνυμφοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο και μίλησαν στην κάμερα της Nova για την γνωριμία τους.

Για το ότι παντρεύονται μαζί με το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Με την Όλγα είμαστε πολλά χρόνια και της είπα επίσημα θα είμαστε μαζί με γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα».

Για το αν έκανε μάγια για να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα: «Βουντού δεν έκανα αλλά έφερα γούρι στην ομάδα , όποτε έρχομαι κερδίζει ο ΠΑΟΚ».

Για τον ρόλο του ΠΑΟΚ στη σχέση τους: «Με την Όλγα μας συνδέουν πολλά πράγματα, μέσα σε αυτά ήταν και ο ΠΑΟΚ, την βρήκα ΠΑΟΚ δεν την έκανα εγώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ