Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής και η βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η 29η αγωνιστική της Super League, με τον ΠΑΟΚ να κατακτάει και μαθηματικά το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Αγωνία μέχρι τέλους για τη μάχη της... ουράς.

Η 29η στροφή του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με όλα τα παιχνίδια να διεξάγονται την ίδια ώρα και τον ΠΑΟΚ να κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 στην Τούμπα του Λεβαδειακού.

Ο Δικέφαλος του βορρά επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και φυσικά όλη η Θεσσαλονίκη κινείται σε ρυθμούς πρωταθλητή. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα της Λαμίας με 3-1, ενώ η ΑΕΚ ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη Λάρισα, η οποία εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Super League.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα ο Ατρόμητος νίκησε στο Περιστέρι με 2-0 τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Άρης έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού με 2-1.

Τέλος, μεγάλη παραμένει η αγωνία στη «μάχη» του υποβιβασμού, αφού ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 και δεν σώθηκαν ακόμα, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, όμως διατηρεί ελπίδες για την παραμονή, αρκεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική στους Ζωσιμάδες. Στην Ξάνθη η ακριτική ομάδα επικράτησε με 2-0 του υποβιβασμένου Απόλλωνα και ανέβηκε στους 32 βαθμούς εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0
Λαμία – Ολυμπιακός 1-3
ΑΕΚ – Λάρισα 0-1
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-0
Παναιτωλικός – Άρης 1-2
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ξάνθη – Απόλλων Σμύρνης 2-0
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Λάρισα – Ολυμπιακός
Λεβαδειακός – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
Ατρόμητος – ΟΦΗ
Απόλλων Σμύρνης – Λαμία
Άρης – Ξάνθη
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος

Η βαθμολογία της Super League:

https://twitter.com/Super_League_GR/status/1120026746957508608

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ