ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε πολύτιμη ισοπαλία στην Κρήτη απέναντι στον ΟΦΗ (1-1) και έκανε μεγάλο βήμα παραμονής. «Αυτοκτόνησε» ο ΟΦΗ και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα του Ηρακλείου σε ότι αφορά το μέλλον του στην Σούεπρ Λίγκα.

Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε παλικάρι στο Ηράκλειο και πήρε τεράστια ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ (1-1), αποτέλεσμα που δίνει πολλές ελπίδες στους Αρκάδες για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση μετά τους δύο χαμένους βαθμούς κόντρα στους Αρκάδες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς καθώς ο Μαρτίνεθ έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι του Σωτηρίου, με την ομάδα του Ηρακλείου να έχει την τύχη στο πλευρό της. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16’ με εύστοχο πέναλτι, όταν ο Σκουλάς έδειξε την βούλα σε μαρκάρισμα πάνω στον Σάσι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Βαζ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και είχαν πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 21’, όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι σε κεφαλιά του Γιακουμάκη. Ο ΟΦΗ κυριάρχησε μετά το γκολ που πέτυχε ο Βαζ και είχε νέα ευκαιρία στο 25’, όταν ο Φερέιρα μπήκε στην περιοχή αλλά σούταρε άουτ από καλή θέση.

Ο Αστέρας προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης κι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 27’ όταν ο Φερνάντες βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά σούταρε άουτ.

Ζήτησε πέναλτι ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση και οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΟΦΗ στο 55’. Ο διαιτητής Σκουλάς όμως δεν έδειξε βούλα και το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για την απόφαση.

Ισοφάριση για τους Αρκάδες

Η ομάδα της Τρίπολης είχε καλή φάση στο 56’ με τον Τριανταφυλλόπουλο να σουτάρει άουτ από καλή θέση αλλά τελικά τρία λεπτά αργότερα ο Αστέρας κατάφερε να κάνει το 1-1. Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα και ο Τσιλιανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου.

Ο Αστέρας είχε καλύτερα πατήματα στο ματς στο δεύτερο 45λεπτο και φάνηκε από το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πως οι Αρκάδες ήταν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Ο ΟΦΗ είχε πάντως μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-1 στο 79’ όταν ο Γιακουμάκης έκανε γυριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασες λίγο άουτ. Ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ «αυτοκτόνησε» χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς και τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για την ομάδα της Κρήτης, σε ότι αφορά την προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Αστέρας, που επίσης δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή του, υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Πανιώνιο ενώ ο ΟΦΗ παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο.

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Διαιτητής: Σκουλάς

Γκολ: 17’ Βαζ (πεν.) – 59’ Τσιλιανίδης

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μπράουν, Ποτουρίδης (51’ Κυριακίδης), Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μεγιάδο, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα (70’ Ναμπί), Γιακουμάκης.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τασουλής (74’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Μουνάφο, Μπέλοκ, Τσιλιανίδης (93’ Δουβίκας), Φερνάντες (82’ Ρόλε).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ