Χαμός στην Τούμπα: Ο Βιεϊρίνια σήκωσε το τρόπαιο και προκάλεσε παροξυσμό! (vid+pics)

Χαμός στην Τούμπα: Ο Βιεϊρίνια σήκωσε το τρόπαιο και προκάλεσε παροξυσμό! (vid+pics)

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ουρανό της Τούμπας και προκάλεσε παροξυσμό στους οπαδούς του Δικεφάλου - Ιστορικές στιγμές στην Θεσσαλονίκη, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του.

Η αποψινή βραδιά ανήκει στον ΠΑΟΚ. Είναι η μεγαλύτερη βραδιά στην σύγχρονη ιστορία του Δικεφάλου, ο οποίος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια επέστρεψε και πάλι στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να κάνουν περήφανους τους «ασπρόμαυρους» οπαδούς.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό ακολούθησε η εντυπωσιακή φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Ρουμάνο τεχνικό, τους παίκτες του και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την τεράστια επιτυχία της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης μπήκαν ένας ένας στον αγωνιστικό χώρο, αποθεώθηκαν από τον κόσμο και στη συνέχεια ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σήκωσε στον ουρανό της Τούμπας το βαρύτιμο τρόπαιο, προκαλώντας παροξυσμό!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συνέχισαν να χειροκροτούν και να αποθεώνουν την αγαπημένη τους ομάδα, με τους παίκτες να κάνουν τον γύρο του θριάμβου. Ιστορικές στιγμές, που φέρουν πάνω τους την σφραγίδα του Λουτσέσκου και των ποδοσφαιριστών του, που έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου και μάλιστα είναι πολύ πιθανό να το πάρουν και αήττητοι.

Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φώναζαν συνθήματα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να έχει την τιμητική του, καθώς αποτελεί τον παίκτη – σύμβολο του συλλόγου. Την αποθέωση γνώρισε επίσης ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έγινε δέκτης της αγάπης των φιλάθλων του Δικεφάλου. Το πάρτι πλέον συνεχίζεται στον Λευκό Πύργο, με τους «ασπρόμαυρους» φιλάθλους να δίνουν ραντεβού για να συνεχίσουν τους πανηγυρισμούς για την τεράστια επιτυχία της ομάδας τους.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=1L2ImnEna9Y&feature=youtu.be

Και τις σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ