Φορτούνης για το μέλλον του: «Πρώτα να τελειώσει η σεζόν»

Φορτούνης για το μέλλον του: «Πρώτα να τελειώσει η σεζόν»

Δεν θέλησε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στον Πειραιά ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στο εκτός έδρας παιχνίδι των Ερυθρόλευκων με τη Λαμία, έκανε το 2-1 για την ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο διεθνής επιτελικός μέσος, τόνισε ότι οι προσπάθειες όλων, από την αρχή της χρονιάς αποδίδουν πλέον καρπούς, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του στο Λιμάνι, απάντησε διπλωματικά ότι απομένει ακόμα μια αγωνιστική.

Μετά τον αγώνα στη Φθιώτιδα, ο αρχηγός των Πειραιωτών ανέφερε:

«Ήταν ένα ακόμη παιχνίδι που τελείωσε με νίκη για εμάς. Αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την αρχή της χρονιάς είναι ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πολύ πιο ήρεμη και υλοποιούνται οι προσπάθειες από την αρχή της σεζόν. Έχουμε πάντα την ίδια όρεξη, παίζουμε με τον ίδιο στόχο, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ήρεμοι γιατί βλέπουμε ότι γίνονται πράξη οι προσπάθειές μας.

Έχουμε κάνει σερί νικών και στο γήπεδό μας και εκτός έδρας. Δείχνουμε στοιχεία πάρα πολύ καλής ομάδας. Σε όλα τα παιχνίδια κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο. Παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, παίζουμε ποδόσφαιρο που το χαίρεται ο κόσμος. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο»

– Πότε χαίρεσαι περισσότερο; Όταν σκοράρεις ή όταν δίνεις ασίστ;

«Και στις δύο στιγμές»

– Θα σε δούμε στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν;

«Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Να τελειώσουμε πρώτα τη σεζόν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ