ΠΑΟΚ: Πω πω λαός και τι ομάδα! (pics)

ΠΑΟΚ: Πω πω λαός και τι ομάδα! (pics)

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα στον Λευκό Πύργο, εκεί όπου μαζί με την ομάδα θα πανηγυρίσουν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, στην μεγαλύτερη βραδιά στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.

Μεγάλο θα είναι το βράδυ από ότι φαίνεται απόψε στη Θεσσαλονίκη! Οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν κατακλύσει τον χώρο γύρω από τον Λευκό Πύργο, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με την ομάδα το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν.

Οι οπαδοί του δικεφάλου έχουν στήσει τη δική τους γιορτή, με συνθήματα να ακούγονται, πυρσούς να ανάβουν και όπως είναι λογικό το ασπρόμαυρο χρώμα να… κυριαρχεί.

Η παραλιακή είναι κλειστή αυτή τη στιγμή, καθώς και πολλοί άλλοι δρόμοι, με την «ασπρόμαυρη» αποστολή να έχει ξεκινήσει ήδη από το γήπεδο και αναμένεται να φτάσει σε λίγα λεπτά στο σημείο και να γίνει… ένα με τον κόσμο. Στο πούλμαν της ομάδας φυσικά θα βρίσκεται σύσσωμη η ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ μαζί τους θα είναι και οι Ιβάν Σαββίδης και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Το πούλμαν της ομάδας κατά την αναχώρηση του από το γήπεδο της Τούμπας

Εκτός από τα πολλά καπνογόνα που από νωρίς έχουν κάνει την εμφάνιση τους, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης φωτίζεται διαρκώς από τα δεκάδες πυροτεχνήματα, που έχουν κάνει την νύχτα… μέρα στην συμπρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ