Τα δεδομένα με Μολέδο-Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα με Μολέδο-Ντοναρούμα στον Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα φέρνουν τον Ολυμπιακό να κινεί τις διαδικασίες για την επιστροφή των δύο παλιών μας γνώριμων στη Superleague ποδοσφαιριστών.

Τα μεταγραφικά σενάρια δεν είναι κάτι νέο στην καθημερινότητα του Ολυμπιακού. Αυτή τη φορά εμπλέκουν εκ νέου τους ερυθρόλευκους στην προσπάθεια απόκτησης δύο παικτών που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη χώρα ματς και έχουν αφήσει πολύ καλή εικόνα. Ο λόγος για τους Ροδρίγο Μολέντο και Αντόνιο Ντοναρούμα, σύμφωνα πάντα με το Sportime.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ που έχει φορέσει με επιτυχία τη φανέλα του Παναθηναϊκού, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες. Μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπάρχει συμφωνία με τον 31χρονο αμυντικό και απομένει μόνο να συναινέσει η ομάδα του, Ιντερνασιονάλ.

Από την άλλη, όσον αφορά την υπόθεση του πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μίλαν, Αντόνιο Ντοναρούμα, τα δεδομένα είναι πιο περίπλοκα. Με τον Λοιντίγκιν να είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στους Πειραιώτες και τις διαπραγματεύσεις με τον Σα να μην έχουν φτάσει σε τελειωτικό στάδιο, ο 28χρονος Ιταλός πορτιέρο θα φάνταζε ένα πρώτης τάξεων… plan B για τον Ολυμπιακό, μιας και η αποχώρησή του από τους ροσονέρι είναι πολύ πιθανή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ