Ανακοίνωσε τον Μίλος Φιλίποβιτς η Λάρισα

Ανακοίνωσε τον Μίλος Φιλίποβιτς η Λάρισα

Μετά την απόκτηση του Νίκολα Στάνκοβιτς, η Λάρισα συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ανακοινώνοντας τον Σέρβο, Μίλος Φιλίποβιτς.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά στη Λάρισα έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, καθώς οι «βυσσινοί» προχώρησαν στην δεύτερη τους μεταγραφή αφού απέκτησαν τον Μίλος Φιλίποβιτς.

Πρόκειται για έναν 29χρονο Σέρβο εξτρέμ που εδώ και λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλίας ωστόσο τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Λάρισας. Ο Φιλίποβιτς υπέγραψε συμβόλαιο για τα τρία επόμενα χρόνια και αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Φέτος αγωνίστηκε με την Ζρίνσκι Μόσταρ, από τη Βοσνία, και συμμετείχε σε 28 αγώνες, σημειώνοντας 5 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ντρίνα Ζβόρνικ (Βοσνία) και τις BSK Μπόρτσα, Βόζντοβατς, Τίμοκ, Κολουμπάρα, OFK Βελιγραδίου, όλες ομάδες της Σερβίας.

Αυτή λοιπόν ήταν η δεύτερη μεταγραφή της ΑΕΛ, αφού πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Βόσνιου χαφ, Νίκολα Στάνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ