Δεν πήγε στην φιέστα ο Χατσερίντι

Δεν πήγε στην φιέστα ο Χατσερίντι

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός δεν πήγε στην Τούμπα για την φιέστα του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε χθες βράδυ την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, μετά την εύκολη νίκη του επί του Λεβαδειακού με 5-0. Μετά το ματς έγινε στην Τούμπα η απονομή του τροπαίου και η φιέστα τίτλου, με παίκτες, οπαδούς και στελέχη του δικέφαλου να γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από την φιέστα πάντως απουσίαζε ο Εβγέν Χατσερίντι, καθώς ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός δεν πήγε στην Τούμπα για την φιέστα, κάτι που αν μη τι άλλο δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Χατσερίντι δεν υπολογίζεται εδώ και καιρό από τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Γενάρη είχε γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιο του.

Εκείνη η προσπάθεια είχε πέσει στο κενό και χθες ο Ουκρανός στόπερ δεν πήγε στην χθεσινή φιέστα της ομάδας του. Το θέμα βέβαια για τον δικέφαλο του Βορρά είναι οι νέες συζητήσεις για την λύση του συμβολαίου του Χατσερίντι.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι από την φιέστα απουσίασε και ο νεαρός γκολκίπερ, Μάριος Σιαμπάνης ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει σε άλλη ομαδα την καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ