Σύσκεψη κορυφής και αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Σύσκεψη κορυφής και αποφάσεις στον Παναθηναϊκό

Νταμπίζας και Δώνης αναμένεται να συναντηθούν άμεσα με τον Γιάννη Αλαφούζο ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Σύσκεψη κορυφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες (ίσως και μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα) στον Παναθηναϊκό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης θα συναντηθούν με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι τρεις άνδρες θα συζητήσουν όλα τα θέματα που αφορούν το τριφύλλι και θα ληφθούν φυσικά και οι πρώτες αποφάσεις σε ότι έχει να κάνει με τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα παρουσιάσουν τις εισηγήσεις τους στον μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, τόσο σε ότι αφορά την αποχώρηση παικτών όσο και τις μεταγραφικές επιλογές και αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχει διάθεση για την υλοποίηση τουλάχιστον πέντε μεταγραφών.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η σύσκεψη κορυφής αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στον Παναθηναϊκό και από την συζήτηση Αλαφούζου, Νταμπίζα και Δώνη θα βγουν ειδήσεις αναφορικά με το πλάνο για την επόμενη χρονιά.

Ο Δώνης τόνισε πριν από λίγες μέρες ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του για τη νέα σεζόν και πως δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων. Το μείζον λοιπόν για τους πράσινους αυτή την περίοδο είναι να ξεκαθαρίσει πρώτα απ’ όλα τι θα γίνει με τις ανανεώσεις συμβολαίων και την αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Από την στιγμή που θα ληφθούν οι αποφάσεις για τα θέματα ανανεώσεων και αποχωρήσεων, θα προχωρήσει και το πλάνο για την μεταγραφική ενίσχυση του τριφυλλιού. Νταμπίζας και Δώνης έχουν κάνει συζητήσεις για τις μεταγραφικές προτεραιότητες των πράσινων και έχουν τεθεί επί τάπητος και τα πρώτα ονόματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ