Κούδας: «Ο Σαββίδης είναι ίσως πιο ΠΑΟΚτσής κι από μένα!»

Κούδας: «Ο Σαββίδης είναι ίσως πιο ΠΑΟΚτσής κι από μένα!»

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το πιο σημαντικό είναι η επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Κούδας ήταν αρχηγός του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα του 1976 και γενικός αρχηγός της ομάδας στον τίτλο του 1985.

Χθες (21/4) ανέβασε μαζί με τον Κώστα Ιωσηφίδη (ο οποίος ήταν αρχηγός το 1985) το τρόπαιο στην εξέδρα που στήθηκε στην Τούμπα, για να γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στον Δικέφαλο που πήρε ξανά τον τίτλο μετά από 34 χρόνια!

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 94,6» για την επιτυχία της ομάδας.

Για τα συναισθήματα για τον τίτλο είπε: «Είναι σίγουρα πολλά τα 34 χρόνια. Στο ποδόσφαιρο, ειδικά στη χώρα μας, πολλές φορές δεν κάνουμε το επόμενο βήμα. Είναι ωραίο να μεθύσουμε από το νέκταρ της νίκης, αλλά μην πέσουμε σε κώμα. Είμαστε σαν λαός έτσι που δεν βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το χαρεί, αλλά αμέσως μετά να δει την επόμενη μέρα».

Για το ρόλο του συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη που έχει στην ΠΑΕ: «Έχω τη χαρά να με τιμούν με μια θέση του συμβούλου του κυρίου Σαββίδη. Ο κ. Σαββίδης πραγματικά ακούει και σέβεται τις απόψεις μου. Μετά το πρωτάθλημα του 1985 μεθύσαμε, δεν είχαμε κάποιους ανθρώπους που ήταν στιβαροί και φτάσαμε από πρωταθλητές στη δέκατη θέση. Γι’ αυτό τώρα λέω πως θα πρέπει να το χαρούμε, αλλά να σκεφτούμε και το μέλλον».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη ποιότητα παικτών, αλλά έχει και πέντε σοβαρά τραυματίες. Αν δεν έχεις αυτό το βάθος στον πάγκο και αν δεν έχεις προσωπικότητες σαν τον Βιεϊρίνια, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Η ομάδα είναι οικογένεια και αυτό φαίνεται στον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

Για την προσφορά του Βιεϊρίνια: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής βάζει τη σφραγίδα του. Ο Βιεϊρίνια, σαν παίκτης αλλά και σαν προσωπικότητα βάζει τη σφραγίδα του στον ΠΑΟΚ. Αν του δώσει και δύναμη ο Θεός, μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει για χρόνια στον ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Είναι ίσως πιο ΠΑΟΚτσής κι από μένα. Τον τιμούμε για όλα όσα έχει κάνει για τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ