Νικάει την Ξάνθη και κάνει ρεκόρ ο Άρης

Νικάει την Ξάνθη και κάνει ρεκόρ ο Άρης

Αν οι κίτρινοι πάρουν τους τρεις βαθμούς την τελευταία αγωνιστική θα πετύχουν τις περισσότερες νίκες τους σε μια σεζόν στη Super League.

Η φετινή χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για τον Άρη, που κατέκτησε και μαθηματικά την πέμπτη θέση και κατά πάσα πιθανότητα μαζί ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αν το κύπελλο κατακτήσουν μια εκ των ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, που έχουν το προβάδισμα. Η επιτυχία καταγράφεται και στους αριθμούς, αφού είναι πολύ κοντά στην καλύτερη επίδοσή του από καταβολής της Super League.

Με το «διπλό» που πήραν στο Αγρίνιο χτες (21/04), οι κίτρινοι έπιασαν τις 14 νίκες φέτος και ισοφάρισαν το ρεκόρ που είχαν πετύχει από τη δημιουργία της Λίγκας (από την αγωνιστική περίοδο 2006-07 και έπειτα). Αυτό είχε καταγραφεί τη σεζόν 2007-08, όταν τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας επίσης οχτώ ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Αν στην τελευταία αγωνιστική της χρονιάς κερδίσουν και την Ξάνθη (05/05, 7 μ.μ.) μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα φτάσουν τις 15 νίκες συνολικά και θα σημειώσουν πλέον νέο ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ