Άρης: Στο Adidas Next Generation All Star Game U-16 ο Καλαϊτζάκης (pic)

Άρης: Στο Adidas Next Generation All Star Game U-16 ο Καλαϊτζάκης (pic)

Η κίτρινη ΚΑΕ συνεχάρη τον νεαρό παίκτη της για την τιμητική πρόσκληση.

Ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης κλήθηκε και θα πάρει μέρος στο Adidas Next Generation All Star Game U-16, που θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια από τις 15 ως τις 19 Μαΐου.

Πρόκειται για δυνατή διοργάνωση και μάλιστα ο διεθνής με την Εθνική Παίδων παίκτης του Άρη είναι ένας από τους μόλις 12 συνολικά νεαρούς αθλητές που επιλέχτηκαν από όλη την Ευρώπη.

Η κίτρινη ΚΑΕ έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Καλαϊτζάκη για την πρόσκληση, αναφέροντας τα εξής:

«Μεγάλη τιμή για τον ΑΡΗ και τον Αλέξανδρο Καλαϊτζάκη αποτελεί η πρόσκληση που δέχθηκε ο 16χρονος γκαρντ να δώσει το “παρών” στο “Adidas Next Generation All Star Game U-16”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βιτόρια, στο περιθώριο του Final Four της Euroleague (15-19 Μαΐου 2019). Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων, παίκτης των “κίτρινων”, θα ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς επιλέχθηκε με άλλους 11 αθλητές απ’ ολόκληρη την Ευρώπη που διακρίνονται στις ηλικίες αυτές, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Ο Καλαϊτζάκης θα έχει την ευκαιρία να διαφημίσει το ταλέντο του και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κόντρα στους καλύτερους, σε μια διοργάνωση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ