«Να κρατήσουμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και του χρόνου» (pic)

Νέο μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη με ευχαριστίες αλλά και υποσχέσεις, ενώ τόνισε ότι επιτεύχθηκε έως τώρα μόνο ο ένας από τους δύο στόχους του ΠΑΟΚ.

«Να κρατήσουμε το πρωτάθλημα στην Τούμπα και του χρόνου» (pic) | to10.gr

Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε ένα νέο μήνυμα μέσω των social media, με το οποίο τοποθετήθηκε και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, καθώς τόνισε ότι ο Δικέφαλος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει ο τίτλος στη Θεσσαλονίκη και του χρόνου.

Αναλυτικά σημείωσε στο Instagram: «34 χρόνια προσμονής και υπομονής αποτελούν παρελθόν. Δάκρυα χαράς πλημμύρισαν χθες τις κερκίδες της Τούμπας. Το πρωτάθλημα είναι πλέον στην Τούμπα και θα κάνουμε τα πάντα να μείνει και του χρόνου εδώ.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά το τμήμα Μάρκετινγκ, το τμήμα επικοινωνίας, το εμπορικό τμήμα, το λογιστήριο, το τμήμα προμηθειών και τέλος το τμήμα ασφαλείας του γηπέδου αλλά και όλους τους υπαλλήλους που στελεχώνουν τα τμήματα αυτά, για την οργάνωση και την διεξαγωγή μιας απίστευτης φιέστας. Κλείνοντας, θέλω να επισημάνω ότι πετύχαμε τον έναν από τους δυο στόχους μας. Οπότε από σήμερα, δουλειά!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο