Αποκάλυψη: Ο Κούτρης έχει… τρελάνει και την Πόρτο

Αποκάλυψη: Ο Κούτρης έχει… τρελάνει και την Πόρτο

To10.gr αποκαλύπτει πως οι «δράκοι» έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Το σκάουτινγκ του πορτογαλικού συλλόγου και οι ερωτήσεις του Κονσεϊσάο στην Ελλάδα για τον διεθνή αμυντικό

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή χρονιά και δεν είναι τυχαίο πως πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού μπακ του Ολυμπιακού.

Τα δημοσιεύματα είναι πολλά και κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μίλαν, της Νιούκαστλ, της Λέστερ και της Μαρσέιγ, ενώ κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι οι πειραιώτες απέρριψαν τον περασμένο Γενάρη πρόταση της Τζένοα ύψους 5 εκατ. ευρώ.

To10.gr είναι σε θέση ν΄ αποκαλύψει πως μια ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα έχει στο μεταγραφικό της «ραντάρ» τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο λόγος για την Πόρτο, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι οι «δράκοι» δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τον αριστερό μπακ των πειραιωτών.

Πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν καλά ενημερωμένες «πηγές» στην Πορτογαλία, η Πόρτο έχει εστιάσει στον διεθνή άσο της ομάδας του Πειραιά και οι πολύ καλές εμφανίσεις του Κούτρη έχουν εντυπωσιάσει τους ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου.

Σκάουτερ μάλιστα των «δράκων» έχουν κάνει αποστολές για να παρακολουθήσουν από κοντά τον παίκτη, τόσο σε παιχνίδια του Ολυμπιακού όσο και της Εθνικής ομάδας.  Μάλιστα αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι πολύ καλή γνώμη για τον αμυντικό των ερυθρόλευκων έχει σχηματίσει και ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει τα… τηλεφωνήματα του στην Ελλάδα, ρωτώντας για τον Κούτρη, καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Κονσεϊσάο έπαιξε στην χώρα μας φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας άκουσε τα καλύτερα για τον Κούτρη και η Πόρτο που βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, έχει σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής της λίστας, το όνομα του διεθνούς άσου του Ολυμπιακού

Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κούτρη, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό για δύο ακόμα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ