ΠΑΟΚ Κ17 – Παναθηναϊκός Κ17 2-0

ΠΑΟΚ Κ17 – Παναθηναϊκός Κ17 2-0

Το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 πήρε ο ΠΑΟΚ, αφού επικράτησε στα ημιτελικά 2-0 του Παναθηναϊκού.

Στον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 θα βρεθεί ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε του Παναθηναϊκού με σκορ 2-0 στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και πλέον περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:00).

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ασπρόμαυρους» αναδείχθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος με «ντομπλέτα» έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Μάλιστα, ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ κατάφερε να σημειώσει και τα δυο τέρματα σε διάστημα μόλις επτά λεπτών.

Αρχικά, ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 57′ χάρη σε κοντινό τελείωμα του 17χρονου, ενώ στο 63′ η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε πέναλτι και αποβολή για τον Παναθηναϊκό, μετά από εκτέλεση φάουλ που βρήκε σε χέρι αντιπάλου.

Ο Τζόλης ήταν εύστοχος από τα έντεκα βήματα, δίνοντας αέρα δυο τερμάτων στους τυπικά γηπεδούχους. Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Καραμπέρης, Πιπιλιάρης, Κουτεντάκης, Τζόλης, Γρόσδης, Καρακούτης.

Παναθηναϊκός: Οικονομάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Λιακόπουλος, Ανθουλάκης, Καρβούνης, Νιάρχος, Δημοσθενιάδης, Λαζαρίδης

Δείτε εδώ το Live streaming της αναμέτρησης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ