Πέλκας: «Η πραγματικότητα είναι πιο όμορφη από το όνειρο» (pic)

Πέλκας: «Η πραγματικότητα είναι πιο όμορφη από το όνειρο» (pic)

Ο Δημήτρης Πέλκας με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό εξήγησε τους λόγους που λύγισε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Ο Δημήτρης Πέλκας, λύγισε μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα της Τούμπας. Ο διεθνής μέσος, που είναι από τα 13 του στον ΠΑΟΚ, είχε την χαρά να στεφθεί πρωταθλητής με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram χαρακτήρισε τον εαυτό του τυχερό που ανήκει σε αυτήν την οικογένεια με ηγέτη τον Ιβάν Σαββίδη ενώ κάλεσε τον κόσμο να το ζήσει…

«Έρχεται η στιγμή που ζεις όσα ονειρευόσουν από μικρό παιδί. Και η πραγματικότητα είναι πιο όμορφη κι από τ’ όνειρο. Τότε το συναίσθημα σε κατακλύζει και βγαίνει από μέσα σου χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις.

Νιώθω το λιγότερο τυχερός που είμαι σ’ αυτή την οικογένεια, που έχουμε κοντά μας έναν άνθρωπο σαν τον Ιβάν Σαββίδη, τους καλύτερους συνεργάτες από τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τους φυσικοθεραπευτές, τον τελευταίο φροντιστή που είναι μαζί μας εκεί που δεν τους βλέπει κανείς μέχρι και τον πιο τρελό φίλαθλο.

Η στιγμή είναι δική σας. Ζήστε την. Το αξίζετε πέρα για πέρα #CHAMPIONS2018-19 #PAOKFC».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έρχεται η στιγμή που ζεις όσα ονειρευόσουν από μικρό παιδί. Και η πραγματικότητα είναι πιο όμορφη κι από τ' όνειρο. Τότε το συναίσθημα σε κατακλύζει και βγαίνει από μέσα σου χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις. Νιώθω το λιγότερο τυχερός που ειμαι σ'αυτή την οικογένεια, που έχουμε κοντά μας έναν άνθρωπο σαν τον Ιβάν Σαββίδη, τους καλύτερους συνεργάτες απο τον προπονητη,τους συμπαικτες μου,τους φυσικοθεραπευτες,τον τελευταιο φροντιστη που ειναι μαζι μας εκει που δεν τους βλεπει κανεις μεχρι και τον πιο τρελό φιλαθλο. Η στιγμή είναι δική σας. Ζήστε την. Το αξίζετε πέρα για πέρα #CHAMPIONS2018-19 #PAOKFC

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ