Βιεϊρίνια : «Χάρη στην αγάπη σας ήμουν μέσα στο γήπεδο»

Βιεϊρίνια : «Χάρη στην αγάπη σας ήμουν μέσα στο γήπεδο»

O Αντρέ Βιεϊρίνια υποκλίθηκε στον κόσμο του ΠΑΟΚ με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντρέ Βιερίνια, που γνώρισε την αποθέωση στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, με ένα προσωπικό του μήνυμα θέλησε να εκφράσει τον θαυμασμό του και την αγάπη του προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που σύντομα θα χειρουργηθεί έγραψε τα εξής:  «Σε κάθε ματς λάμβανα μηνύματα θαυμασμού και με ευχαριστούσατε για τις στιγμές απόλαυσης που σας χάριζα, εχθές σας απόλαυσα Εγώ και ΕΣΕΙΣ μου χαρίσατε μαγικές στιγμές! Από το πρώτο λεπτό του αγώνα άκουγα να φωνάζετε ρυθμικά το όνομα μου και παιδιά αυτό με έκανε να ανατριχιάσω, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ την στιγμή που μπήκα στον αγώνα! Χάρη σε σας ήμουν εκεί μέσα στο χορτάρι, χάρη στην αγάπη σας!!!

Δυστυχώς για μένα όμως το πρωτάθλημα και οι αγώνες του Κυπέλλου λειτουργικά τελείωσαν, όμως παιδιά θα είμαι εκεί με το μυαλό μου και κυρίως με την καρδιά μου! Είστε όλοι υπέροχοι συνεχίστε έτσι … Πρωταθλητές Ελλάδος 2018-2019 και συνεχίζουμε, πάντα δίπλα – δίπλα, πάντα μαζί ! Μια οικογένεια όπως εμείς ξέρουμε! Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη, τους συμπαίκτες μου τον προπονητή μου και όλο το τεχνικό team, τους φυσιοθεραπευτές και γιατρούς, τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά μαζί μας !!! Εμείς μαζί για μια ζωή!!! ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ