ΑΕΚ: Ήττα-μάθημα και το βλέμμα σε κύπελλο και… Λιβαδειά

ΑΕΚ: Ήττα-μάθημα και το βλέμμα σε κύπελλο και… Λιβαδειά

Το κλίμα στην ΑΕΚ μετά το «χαστούκι» από τη Λάρισα και η προετοιμασία για τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η ήττα από τη Λάρισα προσγείωσε απότομα την ΑΕΚ στην πραγματικότητα. Η Ένωση προσέγγισε το παιχνίδι με μια νοοτροπία σαν να είχε… κερδίσει, πριν καν γίνει η σέντρα. Σενάριο που όπως αποδείχθηκε, δεν ευσταθούσε.

Αυτό το «χαστούκι» από την ομάδα του Κάμπου άλλαξε εντελώς το κλίμα στις τάξεις της ομάδας. Οι Κιτρινόμαυροι έκαναν με αυτό το αποτέλεσμα αρκετά βήματα πίσω, με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει παίκτες και τεχνική ηγεσία απογοητευμένους, ίσως και θυμωμένους σε έναν βαθμό.

Η ΑΕΚ… κατάφερε να βάλει τον Ατρόμητο και πάλι στο «κόλπο» της 3ης θέσης, με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό να έχει αποκτήσει τεράστια βαθμολογική σημασία για το σύνολο του Χιμένεθ. Που είναι πλέον αναγκασμένο να πάει στα… κόκκινα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παίζοντας τα ρέστα του στις δύο διοργανώσεις, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Χθες, στα Σπάτα, οι παίκτες της ΑΕΚ έδειχναν πάντως μια πιο ψύχραιμη ματιά, γύρω από την ήττα από τη Λάρισα και την επόμενη μέρα. Αυτό που τόνιζαν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ήταν πως αυτό το παιχνίδι έγινε μάθημα στην ομάδα, για τα ματς που ακολουθούν. Με το «καμπανάκι» που χτύπησε την Κυριακή, να… ακούγεται δυνατά. Γι’ αυτό και άπαντες έδειχναν αποφασισμένοι να κάνουν αυτό το αποτέλεσμα να ξεχαστεί, με τις εμφανίσεις τους από εδώ και στο εξής. Εμφανίσεις που θέλουν να τους οδηγήσουν σε έναν τίτλο και φυσικά, πάνω από τον Ατρόμητο στον βαθμολογικό πίνακα.

Στο ίδιο μήκος κύματος δείχνει να βρίσκεται και ο Μανόλο Χιμένεθ, που δεν στάθηκε πολύ στα όσα πήγαν λάθος απέναντι στη Λάρισα, αλλά στην επόμενη μέρα της ομάδας του. Στο πως θα μπορέσει η ΑΕΚ να… προφυλαχθεί στα παιχνίδια που έρχονται, από τέτοιες καταστάσεις. Που προκάλεσε μόνη της στον εαυτό της, με την τραγική εμφάνιση της Κυριακής, που οδήγησε σε αυτή την ήττα-σοκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ