Μπράνκο: «Ο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος και θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Μπράνκο: «Ο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος και θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ»

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έκανε αποκαλύψεις για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα και το μέλλον του

Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο ήταν αυτός που έτρεξε τον περασμένο Ιανουάριο τον δανεισμό του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Ξέρει καλά ότι η ρήτρα των 12 εκ. ευρώ που μπήκε για την απόκτησή του είναι απλησίαστη για τον Δικέφαλο, αλλά μιλώντας στο «Radio Renascenca» τόνισε ότι ο Πορτογάλος χαφ είναι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ θέλει να μείνει στην ομάδα!

Χαρακτηριστικά ο Μπράνκο είπε: «Έχουμε οψιόν αγοράς, η οποία είναι πολύ υψηλή για τον ΠΑΟΚ (σ.σ.: 12 εκ. ευρώ), αλλά ξέρω ότι ο Σέρζιο Ολιβέιρα είναι χαρούμενος και αν τον ρωτήσετε, θα σας έλεγε ναι θέλει να μείνει, όμως θα το σκεφτούμε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας».

Ακόμη ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Έχουμε έναν φιλόδοξο ιδιοκτήτη που έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει το επίπεδο του Συλλόγου φτάνοντας στους ομίλους του Champions League, που θα αποτελεί τον βασικό στόχο μας τη νέα χρονιά, καθώς η ομάδα δεν έχει καταφέρει ποτέ να παίξει εκεί και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα να το διεκδικήσουμε και να αγωνιστούμε. Μετά το τέλος της φετινής σεζόν θ’ αποφασίσουμε με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ