Κρέσπο: «Στον ΠΑΟΚ βρήκα τη χαρά για το ποδόσφαιρο»

Κρέσπο: «Στον ΠΑΟΚ βρήκα τη χαρά για το ποδόσφαιρο»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στους συμπατριώτες του στην Ισπανία ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στον ΠΑΟΚ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος παραχώρησε μια συνέντευξη στο ραδιόφωνο της «Marca» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Δικέφαλο, εξηγώντας ότι στον ΠΑΟΚ βρήκε τον εαυτό του και τη χαρά για το ποδόσφαιρο!

Για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ είπε: «Μετά από 34 χρόνια, που ήταν πολύ μεγάλη περίοδος, ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα. Για εμάς που ήρθαμε από το εξωτερικό, μας έδωσαν να καταλάβουμε πολύ γρήγορα το πόσο σημαντικό είναι να κατακτηθεί αυτός ο τίτλος».

Για την μπασκετική παράδοση της Θεσσαλονίκης: «Το μπάσκετ πάντα είναι σε καλό επίπεδο στην Θεσσαλονίκη αλλά τα τελευταία χρόνια με το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ έχουμε κερδίσει δύο Κύπελλα και το πρωτάθλημα και έχουμε δώσει μεγάλη χαρά στους οπαδούς μας. Τόσο το ποδόσφαιρο όσο και το μπάσκετ είναι σε υψηλό επίπεδο στη Θεσσαλονίκη».

Για το παρόν και το μέλλον του: «Είχα πολλές περιόδους με λίγη χαρά και πολύ πόνο αλλά στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ βρήκα τον εαυτό μου και την χαρά για το ποδόσφαιρο. Μόλις ανανέωσα για δύο ακόμη χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ