«Ο ΠΑΟΚ δίνει 7 εκατ. ευρώ για το 60% του Ολιβέιρα»

«Ο ΠΑΟΚ δίνει 7 εκατ. ευρώ για το 60% του Ολιβέιρα»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για το 60% των δικαιωμάτων του Ολιβέιρα.

Μάχη για να κρατήσει τον Σέρτζιο Ολιβέιρα στο ρόστερ του θα δώσει ο ΠΑΟΚ το επόμενο διάστημα, με την υπόθεση του Πορτογάλου μέσου, ωστόσο, να είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Ο έμπειρος άσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τον Δικέφαλο ως δανεικός από την Πόρτο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών υπάρχει οψιόν αγοράς που αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ. Το πόσο είναι υπέρογκο για τα ελληνικά δεδομένα και όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το μειώσουν.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στο εξωτερικό, ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται να προτείνει στην Πόρτο 7 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Οι Ασπρόμαυροι ουσιαστικά θα προτείνουν ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας, με την Πόρτο σε αυτή την περίπτωση να διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του 26χρονου μέσου.

Το συμβόλαιο του Ολιβέιρα με την Πόρτο λήγει το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει χώρο στα βασικά πλάνα του Κονσεισάο. Αυτό θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι αποφασισμένος να δώσει μια μεγάλη μάχη για να καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ του. Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του δείχνει να περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και αυτό είναι ένα συν για τον Δικέφαλο. Ο διεθνής άσος με την ασπρόμαυρη φανέλα έχει αγωνιστεί συνολικά σε 12 παιχνίδια, έχοντας 3 γκολ…

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, αλλά όπως προαναφέραμε, η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη. Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν μπαράζ συζητήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ