Στο Βέλγιο ο Λυμπερόπουλος, φουντώνουν οι φήμες για Βράνιες

Στο Βέλγιο ο Λυμπερόπουλος, φουντώνουν οι φήμες για Βράνιες

Στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ βρέθηκε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και αμέσως φούντωσαν τα σενάρια για πιθανή επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Για αυτό το λόγο και επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης είχε να κάνει -και- με τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει παραγκωνιστεί από την Άντερλεχτ.

Ο Βόσνιος στόπερ είναι κοντά στα «θέλω» και τις ανάγκες της ΑΕΚ, ενώ πιθανότατα να μπορεί να αποκτηθεί και ως ελεύθερος σε περίπτωση που κάνει κίνηση η Ένωση.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο ταξίδι σίγουρα συνδυάζεται και με άλλα πρόσωπα και είχε άλλο σκοπό και όχι να κλείσει η ΑΕΚ τη μεταγραφή του Βράνιες.

Απλά με την ευκαιρία του ταξιδιού του Λυμπερόπουλου στο Βέλγιο και με δεδομένες τις σχέσεις που είχε και έχει ο Βόσνιος αμυντικός με τους κιτρινόμαυρους δεν είναι απίθανο να παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ