«Στη λίστα της Μπέτις ο Ζοσέ Σα»

«Στη λίστα της Μπέτις ο Ζοσέ Σα»

Η Μπέτις έχει βάλει στο μάτι τον Ζοσέ Σα και δυσκολεύει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Πόρτο προκειμένου να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Ζοσέ Σα στο λιμάνι.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει εδώ κι αρκετό καιρό δίαυλο επικοινωνίας με τους Δράκους και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, όμως από ότι φαίνεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν παίζει μόνος του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, στο κόλπο της απόκτησης του Σα έχει μπει για τα καλά η Μπέτις και μάλιστα είναι διατεθειμένη να κινηθεί άμεσα για να τον κάνει δικό της. Οι βερδιμπλάνκος έχουν ξεχωρίσει στη λίστα τους τον Πορτογάλο γκολκίπερ και όπως αναφέρει η A’ Bola ετοιμάζει πρόταση στην Πόρτο, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του.

Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού φαίνεται να είναι κοντά σε συμφωνία με την πορτογαλική ομάδα για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σα, όμως και ο ίσιος ο παίκτης θα παίξει τον ρόλο του.

Ο Σα λοιπόν είναι ευχαριστημένος και χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί διακαώς την παραμονή του. Η «σφήνα» της Μπέτις δεν θα ανησυχήσει τους ερυθρόλευκους που ήταν και είναι φαβορί για την απόκτηση του Πορτογάλου διεθνή τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ