Ελεύθερη πτώση στον μέσο όρο εισιτηρίων της ΑΕΚ

Ελεύθερη πτώση στον μέσο όρο εισιτηρίων της ΑΕΚ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έδειξε με τη στάση του την αντίδρασή του για την απογοητευτική χρονιά της ομάδας.

Η εικόνα της ΑΕΚ φέτος, ειδικά στο πρωτάθλημα, ήταν απογοητευτική. Η Ένωση βρέθηκε από πρωταθλήτρια… τρίτη και καταϊδρωμένη, αδυνατώντας να δείξει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Οι Κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της χρονιάς να αποκτήσουν ρυθμό, ταυτότητα και κυρίως, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου τους.

Οι φίλαθλοι της Ένωσης γύρισαν την πλάτη στην ομάδα, με την εικόνα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ να… συμβαδίζει με εκείνη εντός αγωνιστικών γραμμών. Η ΑΕΚ είδε τον μέσο όρο εισιτηρίων της να μειώνεται δραματικά, σε σχέση με πέρυσι.

Τη σεζόν που μας πέρασε η ΑΕΚ «έκοβε» κατά μέσο όρο 15.602 εισιτήρια. Ενώ φέτος ο αριθμός έφτασε μετά και το παιχνίδι με τη Λάρισα, στις 9.621 εισιτήρια! Η παραπάνω σύγκριση καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο, το πως αντιμετώπισε ο κόσμος του Δικεφάλου την φετινή, απογοητευτική πορεία της ομάδας.

Ο αριθμός με τον οποίο κλείνει τη σεζόν η ΑΕΚ, όσον αφορά στα εισιτήρια, δεν είναι πάντως ο μικρότερος από τη στιγμή της επιστροφής της Ένωσης στη Σούπερ Λιγκ και μετά. Μιας και το αρνητικό ρεκόρ παραμένει τη σεζόν 2016-2017, όταν η ΑΕΚ είχε μέσο όρο 8.112 εισιτήρια ανά παιχνίδι.

Φέτος ωστόσο, ο κόσμος που βρέθηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να δει από κοντά την ΑΕΚ και να στηρίξει τις προσπάθειες των Κιτρινόμαυρων, ήταν λιγότερος από εκείνον της χρονιάς του υποβιβασμού! Μιας και τη σεζόν 2012-2013 η Ένωση είχε ανά παιχνίδι 10.602 θεατές.

Μοναδική εξαίρεση για φέτος ήταν τα παιχνίδια του Champions League. Εκεί ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ και δημιούργησε ξεχωριστή ατμόσφαιρα για τους Κιτρινόμαυρους, όμως με την επιστροφή στο πρωτάθλημα το ΟΑΚΑ έμοιαζε… άλλο γήπεδο.

Κάτι που δεν είχε μείνει ασχολίαστο και από μεριάς παικτών. Που φέρουν μεγάλες ευθύνες για την πορεία της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν, όμως από την άλλη, δεν είχαν σε κανένα σημείο της σεζόν και τη στήριξη του κόσμου τους. Μιας και από τον Νοέμβρη και μετά, οι φίλαθλοι γύρισαν την πλάτη στην Ένωση, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ