Θέλουν να μείνουν στον ΠΑΟΚ Βαρέλα και Ολιβέιρα

Θέλουν να μείνουν στον ΠΑΟΚ Βαρέλα και Ολιβέιρα

Σε ρουμανικά και πορτογαλικά ΜΜΕ γίνονται αναφορές για την πιθανή παραμονή των δύο παικτών στον Δικέφαλο.

Τα ρουμανικά ΜΜΕ θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Φερνάντο Βαρέλα στον ΠΑΟΚ, ενώ τα πορτογαλικά σημειώνουν ότι ο Ολιβέιρα επίσης θέλει να παραμείνει στον Δικέφαλο, ο οποίος είναι έτοιμος να δώσει 7 εκ. ευρώ στην Πόρτο για το 60% των δικαιωμάτων του.

Σημερινές αναφορές των ΜΜΕ της Ρουμανίας σημειώνουν ότι ο Βαρέλα θα μείνει τελικά στον ΠΑΟΚ, παρότι οι δυο πλευρές δεν έχουν οριστικοποιήσει τη συμφωνίας τους, λόγω της εμπλοκής με τον μάνατζέρ του.

Παράλληλα τονίζουν ότι ο δυναμικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έδωσε τον λόγο του στον Ράζβαν Λουτσέσκου πως θα παραμείνει κανονικά στον Δικέφαλο και ότι η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη φτάνει και ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο.

Στην Πορτογαλία η «O Jogo» αναφέρει ότι υπάρχουν επαφές του ΠΑΟΚ με την Πόρτο για τον Ολιβέιρα, ο οποίος θέλει να μείνει στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: «O Ολιβέιρα θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και η ομάδα ελπίζει πως θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή τη νέα σεζόν, δίνοντας 7 εκ. ευρώ για να πάρει το 60% των δικαιωμάτων του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ