Φερνάντο Βαρέλα: « Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε»

Φερνάντο Βαρέλα: « Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε για τα συναισθήματα που τον διακατέχουν μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και για την χαρά που πήρε ο κόσμος της ομάδας.

Ο έμπειρος αμυντικός του Δικεφάλου Φερνάντο Βαρέλα με δηλώσεις του στην «O jogo» για τις μαγικές στιγμές που βιώνει η πόλη της Θεσσαλονίκη αλλά και για την επιθυμία παραμονής που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στην πορτογαλική εφημερίδα:

«Ήταν τρελό μετά από 34 χρόνια να κερδίζεις το πρωτάθλημα και να τερματίζεις την κυριαρχία του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ, τα τελευταία τρία χρόνια, έχει αποκτήσει σταθερότητα και φέτος καταφέραμε να δώσουμε μεγάλη χαρά σε όλους στην πόλη, στους ηγέτες της ομάδας και στους εαυτούς μας.

Είναι πάντα όμορφο το να μπαίνεις στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει ένα μεγάλο αίσθημα χαράς για την πόλη γιατί υπάρχει αλληλεπίδραση με τον κόσμο, ο οποίος μας σταματάει, μας ευχαριστεί και μας λέει: «Δεν μπορείτε να διανοηθείτε την χαρά που μας δίνετε. Είναι ένα όνειρο αυτό που ζούμε…». Όταν ακούει αυτά τα λόγια ένας παίκτης, είναι μια ανταμοιβή για τον ίδιο γιατί βλέπει πως οι κόποι του αναγνωρίζονται».

Στη συνέχεια ο Βαρέλα ανέφερε πως οι επιτελείς του ΠΑΟΚ επιθυμούν την παραμονή του Σέρτζιο Ολιβέιρα: «Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα ήρθε από μια μεγάλη ομάδα για να μας βοηθήσει και δεν χρειάστηκε να αποδείξει πράγματα καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια του. Είναι ένας παίκτης που ήρθε από την Πόρτο και έπαιζε τακτικά εκεί.

Επομένως ήταν λογικό ο κόσμος να έχει απαιτήσεις από τον ίδιο και κατάφερε να τις φέρει εις πέρας και για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν εδώ. Γνωρίζει πως να παίζει στα μεγάλα ματς γιατί ξέρει από πίεση και από αυτήν την οπτική μας βοήθησε όλους στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας για πολλά χρόνια…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ