Ρίχνει «γέφυρες» για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Ρίχνει «γέφυρες» για επιστροφή στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Η τηλεφωνική συνομιλία του Βράνιες με τον Χιμένεθ, οι πιθανότητα επιστροφής στην ΑΕΚ και τα οικονομικά δεδομένα στην υπόθεση του Βόσνιου στόπερ.

Ο Βράνιες μπορεί να έφυγε μόλις πέρσι το καλοκαίρι με προορισμό την Άντερλεχτ έναντι 3 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έκρυψε ποτέ το δέσιμο του με την ΑΕΚ. Στο Βέλγιο δεν κόλλησε ποτέ με την ομάδα του και οι συχνές πυκνές εμφανίσεις του στην Ελλάδα και στα ματς της ΑΕΚ συντηρούσαν το όνομα του στην κιτρινόμαυρη ατζέντα.

Σύμφωνα με την Live Sport, ο Βράνιες το… πήγε ένα βήμα παρακάτω. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Μανόλο Χιμένεθ αναγνωρίζοντας τα λάθη του και εκφράζοντας την επιθυμία να συνεργαστούν ξανά: «Μίστερ, ξέρω ότι έκανα πολλά λάθη πέρυσι. Θέλω να σου ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη για όλα και να ξέρεις ότι θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί σου».

Η ΑΕΚ δεν δείχνει αρνητική για την επιστροφή του δυναμικού αλλά ιδιόρρυθμου στόπερ. Για την διερεύνηση αυτής της προοπτικής άλλωστε βρέθηκε στο Βέλγιο και το προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ ο Νίκος Λυμπερόπουλος ο οποίος συναντήθηκε με τον ομόλογό του στην βελγική ομάδα, Φρανκ Άρνεσεν.

Τα οικονομικά δεδομένα ωστόσο παρουσιάζουν μια πολυπλοκότητα. Από τη μία έχουμε την Άντερλεχτ που χρωστάει ακόμα 1 εκατ. ευρώ στην Ένωση και θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα σε περίπτωση που προχωρήσει το deal. Την ίδια ώρα ο Βράνιες θα πρέπει να δεχθεί γενναία μείωση των αποδοχών του. Στην Άντερλεχτ έχει ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 900 χιλιάδες ευρώ, την ώρα που το «ταβάνι» της Ένωσης δεν ξεπερνά τις 450-500 χιλιάδες ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ