Ελ Καντουρί: «Φτάσαμε στο πρωτάθλημα μόνο με την αξία μας»

Ο Μαρονικός παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ελ Καντουρί: «Φτάσαμε στο πρωτάθλημα μόνο με την αξία μας» | to10.gr

Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ΜΜΕ της Ιταλίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε και στη Νάπολι.

Αρχικά ο Μαρονικός τόνισε: «Η νίκη του τίτλου ήρθε μόνο χάρη σε μας και την αξία μας. Πέρυσι ήμασταν οι ισχυρότεροι, όμως άλλα γεγονότα έκριναν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι ο σωστός φόρος τιμής στους είκοσι πέντε χιλιάδες που έφτασαν στους δρόμους. Με το ανοιχτό λεωφορείο διανύσαμε τρία χιλιόμετρα από το στάδιο μέχρι την κεντρική πλατεία σε 4 ώρες!».

Συνελήφθη ο Κόκε σε κύκλωμα ναρκωτικών στην Ισπανία!

Συνεχίζοντας ο Ελ Καντουρί ρωτήθηκε για τι μπορεί να γίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Νάπολι και είπε: «Τίποτα, δυστυχώς, στην Ιταλία υπάρχει η Γιουβέντους, η οποία είναι πολύ ισχυρή, αγοράζει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, είναι αδύνατο να την συναγωνιστείς. Ωστόσο, η Νάπολι του Σάρι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη».

Τέλος σε ερώτηση για το αν μπορεί να επιστρέψει στο «Σάν Πάολο» ως αντίπαλος στο Champions League, ανέφερε: «Με πιάνει ένα ρίγος. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά και θέλουμε τους ομίλους. Η επιστροφή στο Σαν Πάολο θα είναι θαυμάσια».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο