Ελ Καντουρί: «Φτάσαμε στο πρωτάθλημα μόνο με την αξία μας»

Ελ Καντουρί: «Φτάσαμε στο πρωτάθλημα μόνο με την αξία μας»

Ο Μαρονικός παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε σε ιταλικά ΜΜΕ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε σε ΜΜΕ της Ιταλίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, αλλά αναφέρθηκε και στη Νάπολι.

Αρχικά ο Μαρονικός τόνισε: «Η νίκη του τίτλου ήρθε μόνο χάρη σε μας και την αξία μας. Πέρυσι ήμασταν οι ισχυρότεροι, όμως άλλα γεγονότα έκριναν το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είναι ο σωστός φόρος τιμής στους είκοσι πέντε χιλιάδες που έφτασαν στους δρόμους. Με το ανοιχτό λεωφορείο διανύσαμε τρία χιλιόμετρα από το στάδιο μέχρι την κεντρική πλατεία σε 4 ώρες!».

Συνεχίζοντας ο Ελ Καντουρί ρωτήθηκε για τι μπορεί να γίνει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Νάπολι και είπε: «Τίποτα, δυστυχώς, στην Ιταλία υπάρχει η Γιουβέντους, η οποία είναι πολύ ισχυρή, αγοράζει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, είναι αδύνατο να την συναγωνιστείς. Ωστόσο, η Νάπολι του Σάρι έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη».

Τέλος σε ερώτηση για το αν μπορεί να επιστρέψει στο «Σάν Πάολο» ως αντίπαλος στο Champions League, ανέφερε: «Με πιάνει ένα ρίγος. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περάσει από τα προκριματικά και θέλουμε τους ομίλους. Η επιστροφή στο Σαν Πάολο θα είναι θαυμάσια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ