Λυσσάνδρου: «Ήταν ένα ματς με έλλειψη σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά»

Λυσσάνδρου: «Ήταν ένα ματς με έλλειψη σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά»

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου βρέθηκε στο Αγρίνιο για να παρακολουθήσει τον τελικό της Super League Κ17, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, κάνοντας μάλιστα και κάποιες δηλώσεις.

Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League. Ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος των ανδρών, Μηνάς Λυσσάνδρου, μίλησε για το παιχνίδι.

Ακόμη αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για να καλυφθεί το παιχνίδι μέσω των social media, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την ομάδα του Παναιτωλικού για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μηνάς Λυσσάνδρου:

«Ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες που βρέθηκαν στο φάιναλ 4. Συγχαρητήρια στις ομάδες που βρέθηκαν στο τελικό και ιδιαίτερα στον Ολυμπιακό που ευτύχησε να σηκώσει το κύπελλο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι δείγμα της έλλειψης οποιασδήποτε σκοπιμότητας ανάμεσα σε παιδιά 17-16 ετών.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω και την ομάδα του Παναιτωλικού που βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν καθοριστική η συμμετοχή της στη διοργάνωση αυτής της γιορτής. Μας φιλοξένησε και έδειξε ότι είναι μια ομάδα που βοηθάει την λίγκα.

Η μετάδοση του αγώνα μέσω των social media ήταν ένας στόχος που πέτυχε και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μάλιστα κάποια στιγμή η υπερβολική επισκεψημότητα δημιούργησε ένα πρόβλημα για κάποια δευτερόλεπτα, όμως αυτό είναι δείγμα πως ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια.

Αυτή ήταν η αρχή για να αγκαλιάσουμε και να εξορθωλογίσουμε και να στηρίξουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ