Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού και το μήνυμα της ΠΑΕ για την κατάκτηση του τροπαίου (pics)

Οι πανηγυρισμοί του Ολυμπιακού και το μήνυμα της ΠΑΕ για την κατάκτηση του τροπαίου (pics)

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ17 και οι παίκτες του πανηγύρισαν με την ψυχή τους τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 1-0 του ΠΑΟΚ στον τελικό και κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ17, που διεξήχθη στο Αγρίνιο και το γήπεδο του Παναιτωλικού. Μετά τη λήξη του ματς, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ξέσπασαν, όπως ήταν λογικό, σε πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν το πρωτάθλημα, ενώ συνολικά ήταν η έκτη τους κατάκτηση στο διάστημα που διεξάγεται η εν λόγω διοργάνωση. Όταν ήρθε η ώρα να σηκώσουν το τρόπαιο στον… ουρανό του Αγρινίου, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν μαζί και οι περισσότεροι σήκωσαν το τρόπαιο.

Μετά βρέθηκαν στις κερκίδες και γιόρτασαν μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας που είχαν βρεθεί για το παιχνίδι φωνάζοντας συνθήματα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα και η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τα δικά της συγχαρητήρια για τον τίτλο της ομάδας γράφοντας: «Συγχαρητήρια στην Κ17 του Συλλόγου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Οι νεαροί άσοι του Θρύλου επικράτησαν με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΟΚ στον τελικό!».

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1121397524537982976

Δείτε το φωτογραφικό υλικό των παικτών του Ολυμπιακού με το τρόπαιο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ