Αλλάζει τον χλοοτάπητα του γηπέδου ο Πανιώνιος

Αλλάζει τον χλοοτάπητα του γηπέδου ο Πανιώνιος

Σε μια μεγάλη αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η ΠΑΕ Πανιώνιος, καθώς όπως έγινε γνωστό, θα τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η χρονιά για τον Πανιώνιο φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και οι «κυανέρυθροι» ήδη έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα μεταγραφές κλπ, αλλά και την βελτίωση του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος θα προχωρήσει στην αλλαγή του χλοοτάπητα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και στη θέση του παλιού θα τοποθετηθεί νέος υβριδικός για να έχει καλύτερη απόδοση στα επόμενα χρόνια.

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το σχετικό κονδύλι και έτσι θα προχωρήσει άμεσα στην τοποθέτηση του χλοοτάπητα, σύγχρονης τεχνολογίας, ο οποίος επιτρέπει την συνεχή χρήση του γηπέδου, χωρίς να υφίσταται φθορές και καταπονήσεις. Ένα σύστημα που χρησιμοποιείται σε κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης.

Φυσικά, ο Πανιώνιος ευχαρίστησε την Περιφέρειας Αττικής, την Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, κ. Χρήστο Καπάταη, για τη συγκεκριμένη κίνηση και το κονδύλι που εγκρίθηκε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ