«Σφήνα» Μπέτις για Σα, ξεκαθαρίζει σύντομα το μέλλον του Πορτογάλου

«Σφήνα» Μπέτις για Σα, ξεκαθαρίζει σύντομα το μέλλον του Πορτογάλου

Οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μέτις για τον Σα, με ο μέλλον του στον Ολυμπιακό να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Ο Σα είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε φέτος από τον Ολυμπιακό, σε μια χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα στο Λιμάνι. Ο δανεικός από την Πόρτο τερματοφύλακας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τους ερυθρόλευκους με τα προσόντα αλλά και τις εμφανίσεις τους και προσπαθούν να τον αποκτήσουν με μορφή αγοράς από τους Δράκους.

Η επικείμενη συνάντηση των ιθυνόντων στου συλλόγους με τον διάσημο ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες ο οποίος εκπροσωπεί στον Ολυμπιακό άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές (Μιράντα, Ντίας, Ποντενσε, Χασάν) αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο για τον 26χρονο τερματοφύλακα, σύμφωνα με τη Sportday.

Οι Πειραιώτες προτίθενται να καλύψουν τη ρήτρα αγοράς του, με το deal να «κολλάει» στις οικονομικές απαιτήσεις του Πορτογάλου. Παράλληλα στην Ιβηρική γίνεται λόγος για ενδιαφέρον της Μπέτις για τον Σα, αφού έχει βγει στην αγορά για τερματοφύλακα και εμφανίζεται διατεθειμένη να καταβάλει 10 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του σύμφωνα πάντα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Όπως και να έχει η υπόθεση αυτή θα ξεκαθαρίσει στο επόμενο διάστημα, με τους ερυθρόλευκους να εξετάζουν ήδη παίκτες για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που για κάποιον λόγο δεν προχωρήσει το deal με τον παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ