Γερό μπάσιμο Παναθηναϊκού για Μάζουρεκ

Γερό μπάσιμο Παναθηναϊκού για Μάζουρεκ

Ο Αργεντινός Φράνκο Μάζουρεκ μένει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό και ο Παναθηναϊκός «τρέχει» για να προλάβει τον εγχώριο ανταγωνισμό.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ του Παναιτωλικού, είναι ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν από τους Αγρινιώτες τη σεζόν που μας πέρασε. Έχει 7 γκολ και 4 ασίστ σε 27 ματς πρωταθλήματος και το γεγονός πως μένει ελεύθερος το καλοκαίρι έχει κινητοποιήσει πολλές από τις ομάδες τις Superleague.

Ατρόμητος και Λαμία τον ήδη παρακολουθούν στενά, ενώ σύμφωνα με την Live Sport, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει δυνατό μπάσιμο για να τον κάνει δικό του καθώς πέρα από τις αποχωρήσεις παικτών, βρίσκεται σε εξέλιξη και το πλάνο μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας από τους Δώνη και Νταμπίζα.

Ο  τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ενημέρωσε τον παίκτη πως ο σύλλογος προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 180.000 ευρώ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν οριστικοποιηθεί το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής κάθε άλλο παρά αρνητικός είναι σε ενδεχόμενη μετακίνηση στους πράσινους, αφού το οικονομικό σκέλος τον καλύπτει και με το παραπάνω. Να επισημάνουμε πως ο Μάζουρεκ είχε λαμβάνειν από τον Παναιτωλικό περίπου 120.000 ευρώ ανά έτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ