«Καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες η ΑΕΚ»

«Καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ κάνει προσπάθειες να αποκτήσει τον Όγκνιεν Βράνιες και βελγικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν την πρόταση που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» στην Άντερλεχτ.

Η ΑΕΚ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Όγκνιεν Βράνιες ώστε μα θωρακίσει στην άμυνα της με έναν παίκτη που γνωρίζει τα ελληνικά δεδομένα και θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα για ν αγωνιστεί με τη φανέλα της «Ένωσης».

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρέθηκε στο Βέλγιο για να μιλήσει με τον αθλητικό διευθυντή της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, για να μπορέσουν να βρουν μία λύση ώστε ο παίκτης να γυρίσει την παλιά του ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έρχονται από το Βέλγιο, η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Βόσνιο με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο το μεγάλο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που ανέρχεται στις 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του «Voetbalkrant» οι «κιτρινόμαυροι» είναι διατεθειμένοι να καλύψουν το μισό συμβόλαιο του Βράνιες (δηλαδή γύρω στα 400 με 450 χιλιάδες ευρώ) για τον δανεισμό του. Όσον αφορά την οψιόν αγοράς που θέλει να βάλει η «Ένωση», σύμφωνα με το βελγικό σάιτ, αυτή είναι στο 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ