Διάψευση Παναθηναϊκού πως υπάρχει θέμα Δώνη

Διάψευση Παναθηναϊκού πως υπάρχει θέμα Δώνη

Όπως έχει αναφέρει to10.gr, Δώνης και Νταμπίζας προχωρούν κανονικά για το τριετές πλάνο και την υλοποίησή του, κάτι που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν σενάρια και δημοσιεύματα σχετικά με τον Γιώργο Δώνη και το μέλλον του στον Παναθηναϊκό. Θέμα που από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει to10.gr πως δεν υφίσταται, μιας και ο Έλληνας προπονητής έχει τη στήριξη όλων και συνεχίζει το έργο του στους πράσινους.

Άλλωστε, το πρότζεκτ που συμφώνησε το περασμένο καλοκαίρι με τον Γιάννη Αλαφούζο μιλούσε για βάθος τριετίας, μια τριετία που αναμένεται να εξαντλήσει ο Έλληνας τεχνικός, μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα.

Μάλιστα, από την ΠΑΕ σχολίαζαν σημερινό δημοσίευμα που ανέφερε πως «υπάρχει θέμα Δώνη», κάνοντας λόγο για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ έλεγαν πως «το σημερινό ανυπόστατο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας με τίτλο «Υπάρχει θέμα Δώνη» προκαλεί απορίες για τη σκοπιμότητα του. Ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα έχει αναλάβει την υλοποίηση ενός τριετούς πλάνου στο σύλλογο μας. Είναι μακριά από τη λογική μας να σχολιάζουμε τα ΜΜΕ, αλλά ορισμένοι πιθανώς το εκλαμβανουν ως αδυναμία και κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ