Πίτι: «Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρότερος οικονομικά, για αυτό πήρε το πρωτάθλημα»

Πίτι: «Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρότερος οικονομικά, για αυτό πήρε το πρωτάθλημα»

Ο Πίτι μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, εξαπέλυσε τα... καρφιά του για τη νομιμότητα στη χώρα, ενώ τόνισε πως τον τίτλο τον κατακτάει πάντα ο ισχυρότερος οικονομικά και φέτος είναι ο ΠΑΟΚ.

Η Λαμία πραγματοποίησε μια αξιόλογη σεζόν εξασφαλίζοντας σχετικά νωρίς την παραμονή της στη Super League, ενώ έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκε από την ΑΕΚ.

Ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Μάκη Χάβου, ο Φρανσίσκο Πίτι παραχώρησε συνέντευξη στην A Dario της Ισπανίας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ελληνικό πρωτάθλημα και την εμπειρία του στην Ελλάδα, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στην πρώην ομάδα του, Ράγιο Βαγεκάνο.

O επιθετικός της Λαμίας μίλησε για το επίπεδο της Super League, εξαπέλυσε τα… καρφιά του για τη νομιμότητα στη χώρα και το γεγονός ότι επιτρέπονται φωτοβολίδες και κροτίδες, ενώ ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα το κατακτάει ο πιο ισχυρός οικονομικά. Φέτος όπως τόνισε ο πιο δυνατός οικονομικά είναι ο ΠΑΟΚ και για αυτό τον λόγο πανηγύρισε τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίτι:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Κάθε φορά το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος βελτιώνεται και είναι πιο μικρές οι διαφορές, αλλά τελικά κερδίζει αυτός με τα περισσότερα χρήματα. Ο ΠΑΟΚ φέτος οικονομικά ήταν ο ισχυρότερος και για αυτό τον λόγο κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα: «Το πρωτάθλημα και τα χόμπι είναι πολύ διαφορετικά. Στην Ελλάδα υπάρχουν φωτοβολίδες, κροτίδες και γενικότερα δεν υπάρχει νομιμότητα όπως στην Ισπανία. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα».

Για το πόσο καιρό σκοπεύει να μείνει στη χώρα μας: «Κοιτάζω κάθε χρόνο ξεχωριστά. Απολαμβάνω προς το παρόν που βρίσκομαι εδώ, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχω τραυματισμούς. Αυτό με κρατάει, αλλά το καλοκαίρι θα δούμε».

Για την απόλυση του Μίτσελ: «Ο Μίτσελ έχει βοηθήσει τη Ράγιο και για μένα θα έπρεπε να μείνει. Έδωσε τα πάντα στον σύλλογο, αλλά το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρίνεται εκ του αποτελέσματος».

Για το αν θα επέστρεφε στη Ράγιο Βαγεκάνο: «Η Ράγιο είναι το σπίτι μου. Την έχω στην καρδιά μου και θα γυρνούσα πίσω χωρίς να το σκεφτόμουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ