Παναθηναϊκός: Το μπάχαλο με Λουτσιάνο και ο βραζιλιάνικος… μποναμάς!

Παναθηναϊκός: Το μπάχαλο με Λουτσιάνο και ο βραζιλιάνικος… μποναμάς!

Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν τον ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο του 25χρονου με την Φλουμινένσε και μπορεί να φέρει άμεσα 500.000 ευρώ στα «πράσινα» ταμεία!

Στο «πράσινο» προσκήνιο επιστρέφει το όνομα του Λουτσιάνο, ο οποίος είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2017-2018. Ο 25χρονος κατά την παραμονή του στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού αγωνίστηκε σε 14 παιχνίδια και είχε απολογισμό 2 γκολ και 3 ασίστ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Βραζιλία για χάρη της Φλουμινένσε.

Η μεταγραφή του Λουτσιάνο στον Παναθηναϊκό μπορεί να μην «έπιασε», καθώς τον ένα χρόνο που αγωνίστηκε στους Πράσινους χτυπήθηκε από τραυματισμούς, αλλά είναι πολύ πιθανό η «έμπνευση» που είχαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να τον αποκτήσουν από την Κορίνθιας το καλοκαίρι του 2017 να αποδειχθεί σωστή, έστω και με καθυστέρηση.

Συγκεκριμένα, έχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο ως προς το καθεστώς με το οποίο έχει πάει ο Λουτσιάνο στην Φλουμινένσε. Το περσινό καλοκαίρι, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του, οι πληροφορίες που είχαν βγει προς τα έξω έκαναν λόγο για ελεύθερη μεταγραφή. Οι Βραζιλιάνοι, ωστόσο, στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της «Φλου» έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τον συμπατριώτη τους, αλλά αν θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους θα πρέπει να δώσουν 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ που αναφέρεται στην επιθυμία της «Φλου» να κρατήσει τον Λουτσιάνο, γράφει: «Ο μάνατζερ του Λουτσιάνο, Νίλσον Μούρα, είπε ότι η διοίκηση της Φλουμινένσε επιθυμεί την παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού. Ωστόσο, για να μείνει ο 25χρονος επιθετικός, θα πρέπει η ”Φλου” να δώσει 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό. Ο συγκεκριμένος όρος υπάρχει μέχρι τον ερχόμενο Ιούλιο. Ετσι, είναι πολύ πιθανό η διοίκηση της Φλουμινένσε να μην προχωρήσει σε καμία κίνηση, μέχρι το καλοκαίρι όταν και θα σταματήσει να ισχύει ο συγκεκριμένος όρος, προκειμένου να μην πληρώσει περισσότερα χρήματα. Ο ίδιος ο παίκτης πάντως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, όπως και ο κόσμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ