«Τι θέλει η ΑΕΚ για Βράνιες; -Δανεικό με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ»

«Τι θέλει η ΑΕΚ για Βράνιες; -Δανεικό με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ»

Στο Βέλγιο συνεχίζονται οι αναφορές για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες.

Η βελγική ιστοσελίδα «voetbalkrant» αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες της ότι η ΑΕΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στην Αντερλεχτ για τον Ογκνιέν Βράνιες και την επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Ενωση είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού (δηλαδή λίγο πάνω από 400.000 ευρώ), ενώ αναφέρει πως η ΠΑΕ ΑΕΚ προτείνει να μπει και μια οψιόν αγοράς που να αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ για το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση με την Άντερλεχτ για να πετύχει την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος έχει αποβληθεί από την πρώτη ομάδα των «Μωβ και Άσπρων» για ένα σωρό εξωαγωνιστικούς λόγους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ΑΕΚ θέλει να δανειστεί τον Όγκνιεν Βράνιες για μια σεζόν. Η ομάδα της Αθήνας είναι διατεθειμένη να πληρώσει το μισό συμβόλαιο του σκληροτράχηλου αμυντικού (σ.σ. στην Άντερλεχτ αμοίβεται με 800.000 ευρώ το χρόνο). Επίσης, οι Έλληνες προτείνουν να μπει και μια οψιόν αγοράς που να αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Οι «Μωβ και Άσπροι» θέλουν σίγουρα να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιο του Βράνιες και ελπίζουν η ΑΕΚ να αναλάβει όλοκληρο τον μισθό του. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ