ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία : Η κριτική των παικτών της Λαμίας

Η Λαμία βρέθηκε πίσω στο σκορ όμως έδειξε χαρακτήρα και με πρωταγωνιστές τους Μελίσσα και Τσούκαλο πήρε την ισοπαλία από στα Γιάννινα.

Η Λαμία με φύλακα άγγελο τον Μελίσσα και από μηχανής θεό τον Τσούκαλο έφυγε από τους Ζωσιμάδες με άλλη μια ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Μελίσσας
Αποκάλυψη για την Λαμία. Ήταν αποφασιστικός στις επεμβάσεις του ψηλά και χαμηλά σε 2-3 περιπτώσεις που χρειάστηκε ενώ του πιστώνεται η εκπληκτική απόκρουση που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Βασιλαντωνόπουλος
Δραστήριος στο πρώτο ημίωρο αφού ήταν μια μόνιμη απειλή για τους γηπεδούχους, έστω και αν δεν τελείωνε ιδανικά τις φάσεις. Στο δεύτερο μέρος μετατοπίστηκε στην άμυνα όπου κράτησε τη θέση του χωρίς κάτι ιδιαίτερο όμως.

Κουκόλης
Με κερδισμένες μάχες κόντρα στον Κόντε και τους λοιπούς επιθετικούς των γηπεδούχων, έχασε όμως τον Μαυροπάνο στην φάση του γκολ.

Ασίγκμπα
Καλός και ουσιαστικός. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα και σχεδόν απροσπέλαστος από τους πλάγιους του ΠΑΣ. Είχε μερικά πουλήματα μπάλας στην αρχή του ματς αλλά βελτιώθηκε.

Παπαργυρίου
Πολύ καλό ντεμπούτο για τον Παπαργυρίου που έκανε σωστά τα… απλά πράγματα της θέσης του δεξιού μπακ. Αντικαταστάθηκε στο 61’.

Όμο
Συνδετικός κρίκος άμυνας και κέντρου, έπαιξε πολύ με τον όγκο και την δύναμή του και ανταπεξήλθε κόντρα στους επιθετικούς του ΠΑΣ.

Μπλάζιτς
Ελλείψει του Ακόστα, ο Μπλάζιτς πήρε τα ηνία του κέντρου για την Λαμία. Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα, ανέβηκε κατακόρυφα και έτρεχε πολύ καλά το κέντρο της ομάδας του Τεννέ.

Πίτι
Αγωνίστηκε πίσω από το σέντερ φορ σαν επιτελικός με την ελευθερία να κινείται και στις πτέρυγες. Όσο είχε αντοχές ήταν καλός και βοήθησε τη Λαμία να κάνει κατοχή μπάλας και να βγάλει επικίνδυνες φάσεις.

Αναστασόπουλος
Με πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου. Κέρδισε και έχασε μονομαχίες ενώ έδωσε σκληρότητα στην μεσαία γραμμή των φιλοξενούμενων.

Μπουλούλης
Είχε μερικές καλές ενέργειες από τα άκρα σε φάση αντεπίθεσης και δυο φορές βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε άσχημα. Αντικαταστάθηκε στο 75΄.

Βουό
Ο ήρωας της περασμένης αναμέτρησης δεν ήταν καλός σήμερα. Δίκαια αντικαταστάθηκε και ίσως έπρεπε να γίνει και νωρίτερα.

Τσούκαλος
Χρυσή αλλαγή του Τεννέ. Ήταν εκεί που πρέπει στην φάση του γκολ και με ένα άλμα στον Θεό έκανε το 1-1.

Καραγιάννης
Μπήκε να αγωνιστεί στη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά δεν έκανε τίποτα άξιο αναφοράς στο ματς.

Φράγκος
Έπαιξε μόλις 15 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί για την προσφορά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ