«Ο Αραούχο θα είναι ευτυχισμένος αν επιστρέψει στην ΑΕΚ»

«Ο Αραούχο θα είναι ευτυχισμένος αν επιστρέψει στην ΑΕΚ»

Ο πατριός και μάνατζερ του Σέρχιο Αραούχο, Μιγκέλ Ροντρίγκες τόνισε ότι θα είναι ικανοποιημένος ο Αργεντινός επιθετικός αν γυρίσει στην ΑΕΚ.

Ο Σέρχιο Αραούχο θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ και θα ήταν χαρούμενος αν γύριζε στην Ελλάδα όπως δήλωσε ο πατριός και μάνατζερ του Μιγκέλ Ροντρίγκες.

Ο πατριός του Αργεντινού επιθετικού μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του Αργεντινού στην Ένωση, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

«Ακόμα δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το μέλλον. Αν μπορέσουν να έρθουν σε συμφωνία ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μ΄ αυτόν της ΑΕΚ, μπορεί να γίνει. Ο Σέρτζιο θα είναι πολύ ευτυχισμένος εάν γυρίσει. Εχει δεθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και ήταν πολύ ευτυχισμένος», ανέφερε ο Μιγκέλ Ροντρίγκες.

Στη συνέχεια ο Αραούχο μίλησε για το επερχόμενο τελικό Κυπέλλου κι έστειλε τις δικές του ευχές στους πρώην συμπαίκτες τους. «Φυσικά και παρακολουθεί τι γίνεται στην ΑΕΚ. Ξέρω ότι στέλνει όλες τις ευχές του στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που θα μπουν να παίξουν στον τελικό. Θέλει να τους δει να σηκώνουν το Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ