Τσεκάρει τον Καμαρά η Γουότφορντ

Τσεκάρει τον Καμαρά η Γουότφορντ

Η Γουότφορντ φέρεται να μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μαντί Καμαρά, που θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ.

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού. Μία από τις ομάδες που φέρεται να μπαίνει στην… κούρσα της απόκτησης του Αφρικανού μέσου είναι και η Γουότφορντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται ο πρώην ερυθρόλευκος, Χοσέ Χολεμπας έχει βάλει στο μάτι τον Καμαρά, καθώς θεωρείται ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αμπντουλαγιέ Ντουκουρέ, που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Η Γουότφορντ απέκτησε τον Ντουκουρέ το καλοκαίρι του 2016 για 10 εκατ. ευρώ και η λογική λέει πως θα δεχτεί πρόταση πάνω από 25 εκατ. ευρώ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αρνηθεί. Ο Ντουκουρέ έχει παρόμοια στοιχεία στο παιχνίδι του με τον 21χρονο μέσο του Ολυμπιακού και είναι πολύ πιθανό η αγγλική ομάδα να κινηθεί για την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης της Γουότφορντ είναι ο Πότζο που του ανήκει και η Ουντινέζε, η οποία είχε ρωτήσει τον Ολυμπιακό για τον Καμαρά. Η ιταλική ομάδα είχε κάνει μία πρόταση 8 εκατ. ευρώ και άλλη μία στα 11 τις οποίες και αρνήθηκαν οι ερυθρόλευκοι, ενώ όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η πρόταση που ενδέχεται να κάνει η ομάδα του Χάβι Γκράθια ενδέχεται να ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ